Samsung Galaxy S21 Ultra

Door phone tech beoordeeld met een:

9.2

Prijs vanaf:

€1079,-

Opslagcapaciteit:

Beschikbare kleuren:

Camera:

108 megapixel hoofdcamera | 12 megapixel groothoekcamera | 10 megapixel 3x zoomcamera | 10 megapixel 10x zoomcamera | 40 megapixel frontcamera

Netwerkondersteuning:

5G

Processor:

Samsung Exynos 2100 (5nm 2,9Ghz octacore)

Scherm:

6,8″ AMOLED 1440×3200 pixels

Over dit product

De prestaties van de Samsung Galaxy S21 Ultra zijn geheel zoals de prijs doet vermoeden. Een uitstekende smartphone, maar daar betaal je ook voor. Voor de gemiddelde smartphone gebruiker zal de Samsung Galaxy S21 voldoende zijn. Daarentegen biedt de S21 Ultra extra kwaliteiten. Zo presteert de Ultra uitstekend op het gebied van accuduur en heeft het toestel een groter scherm. Daarnaast is die ook voorzien van een scherper display, 4 indrukwekkende camera’s, uitstekende softwareondersteuning en een optionele S-pen.

Voor de mensen die fotografisch ingesteld zijn, zou dit toestel ondanks de hogere prijs een fantastisch model moeten zijn. Wel zorgt het nieuwe camera-eiland ervoor dat de telefoon wiebelt wanneer deze plat neergelegd wordt. Dat heeft te maken met het extra aantal camera’s dat toegevoegd is aan het Ultra model. Wat ook als nadelig gezien kan worden is de relatief trage oplaad tijd. Buiten deze nadelen is dit een uitstekend toestel.