Beats Powerbeats Pro

Door phone tech beoordeeld met een:

8.5

Prijs vanaf:

€224,-

Beschikbare kleuren:

Accuduur

Tot 24 uur

Zweet bestendig

Ja

Noise cancelling

Nee

Type oorkussen

In ear

Over dit product

Daar zijn ze dan, de Beats Powerbeats Pro. Gelijk hoog op de Phone-Tech “draadloze oordopjes” rating lijst. De allereerste volledig draadloze Beats oordopjes. Waar bij de oudere Power Beats nog een draadje voor achter het hoofd bij te pas kwam zijn dit de eerste volledig draadloze. De Powerbeats Pro hebben een ear-in design inclusief noise-isolation. Buiten dat hebben de draadloze beats oordopjes in vergelijking met andere draadloze oordopjes een uitstekende batterijduur. Zo kunnen de vol opgeladen oortjes ongeveer 9 uur achter elkaar muziek afspelen. Mochten de oordopjes leegraken kunt u ze in 5 minuten weer opladen voor 90 minuten luisterplezier. Verder worden de oordopjes geleverd in verschillende maten en kleuren. Zo zijn er kleur mogelijkheden zoals: zwart, licht blauw, roze, wit, en rood.

De Powerbeats beschikken over een H1-chip, wat dezelfde chip is als die van de tweede generatie Airpods. De H1 chip zorgt er dan ook voor dat je snel verbonden bent met alle iCloud apparaten zoals de iPhone 12 en de iPhone 12 Pro. Op het gebied van geluid zijn de oordopjes van Beats erg goed. Zo beschikken ze over een diepe maar niet overdreven bas. Al met al zorgt dit voor een goed gebalanceerd geluidsniveau. Buiten dit is het allerbelangrijkste van een paar draadloze oordopjes natuurlijk een stabiele verbinding. Dit is dan ook waar de PowerBeats in uitblinken.    

Een groot nadeel van de PowerBeats is de prijs. Als u het vergelijkt met de voorganger betaalt u flink meer om dit model van Beats in handen te krijgen. Ook kunt u problemen ondervinden door het design van de oordopjes. Zo kunnen brildragers problemen ervaren met het deel van de oortjes die over de oorschelp heen gaat. Echter, zijn deze delen van het oortje uitermate geschikt om oordopjes in je oor te houden bijvoorbeeld bij het sporten. 

Al met al zijn de oortjes op het gebied van prijs-kwaliteit en overall performance zeer goed gewaardeerd. Zo zijn het complete oordopjes met slechts een enkel minpuntje.